Gastenboek
Comments:
Turgut is a professional and skilled trainer. He is always on time and well planned. His lessons are very well structured and he is very strict and honest when he gives feedback.

I had no prior experience in driving. He trained me not only to pass the exam but also made me confident driver.

I highly recommend him. Many thanks Turgut.


Added: December 4, 2023
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Ik ben een leerling van automaatrijschool.
Met mijn gezondheid ging het niet zo goed en ik had wat moeilijke tijden, maar met de docent Turgut heb ik mijn doel behaald. Ik zat op meerdere scholen buiten Amsterdam, en ik heb een paar lessen gekregen en ook examens, maar helaas was ik niet geslaagd. Ik werd aangeraden door familieleden om naar jullie school te komen en daar lessen te krijgen. Ik heb het gedaan en het ging super goed, toch was het wat ingewikkelder om binnen Amsterdam les te krijgen, maar door de goede docent die zijn leerlingen motiveert en stimuleert heb ik mijn doel kunnen behalen. De docent heeft heel goed uitgelegd en goed lessen gegeven. Bedankt voor het helpen mijn doel te bereiken.

Groet Samia
7 nov. 2023


Added: November 7, 2023
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Turgut is a very good driving instructor. I had almost lost hopes of clearing practical driving exam but Turgut prepared me very well. Highly recommended . Thanku so much for all ur guidance Turgut .

Added: September 27, 2023
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Ik ben dankzij Turgut in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. De opbouw van de lessen is logisch, hij geeft je snel veel vertrouwen en het is ook nog eens gezellig om met hem in de auto te zitten, wat ook niet onbelangrijk is als je zoveel tijd met elkaar doorbrengt. Ik kan Turgut ook zeker aanraden aan mensen die net als ik op wat latere leeftijd hun rijbewijs willen halen. Het was een stuk makkelijker en minder eng dan ik verwacht had en dit komt ook zeker door Turgut die heel rustig en kalm blijft en je de juiste oplossing laat kiezen in lastige situaties. Voor mij was hij perfect en ik kan hem aan iedereen aanraden!

Added: September 22, 2023
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Turgut, heel erg bedankt voor je uitstekende lessen. Je bent een geweldige instructeur. Je hebt in enkele lessen hele duidelijke aanwijzingen gegeven, waardoor ik in een keer geslaagd ben voor mijn rijexamen.

Added: September 20, 2023
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Mr. Turgut is very experienced, professional and very patient driving instructor. He teaches in a planned and organized manner. At the end of each lesson, he reviews the summary of the lesson and the important points. He addresses the areas that need improvement in a polite way that doesn't make you feel bad. He is also quite humorous. I also greatly admire his ability to give lessons in three languages. I was very anxious, but thanks to Mr.Turgut, I’m confident right now.

Highly recommended!


Added: August 24, 2023
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
De afgelopen periode heb ik met veel plezier rijlessen bij Turgut gevolgd. Afgelopen weekend ben ik zelfs in één keer geslaagd voor mijn examen!
Turgut bouwt de lessen goed op en behandelt elke les één bepaald thema. Bijvoorbeeld de les “rotondes”, waarin je dan de hele les gaat oefenen rotondes te rijden en dan begint met “makkelijke” rotondes en dan eindigt met “moeilijkere” rotondes (meer banen en meer verkeer bijvoorbeeld). Of een les “snelweg”, waarbij je begint op een rustig stuk met lange invoeg- en uitvoegstroken en daarna pas gaat rijden op wat drukkere stukken met kortere invoeg- en uitvoegstroken. Deze duidelijke opbouw heeft mij echt geholpen.
Verder heb ik Turgut als een heel prettige rijinstructeur ervaren omdat hij snel en duidelijk communiceerde, altijd op tijd was en zeer flexibel was.
Ten slotte was het heel gezellig in de auto met Turgut en hebben we veel gelachen.

Kortom, heel veel dank Turgut!


Added: August 23, 2023
Delete this entry Reply to entry View IP addressComments:
Ik ben super blij om te delen dat ik met succes mijn rijexamen heb afgelegd met Automaatrijschool. De instructeur is uiterst professioneel en geduldig, en heeft mij goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. De lessen waren goed gestructureerd. Dankzij zijn begeleiding ben ik geslaagd voor mijn rijexamen. Als je op zoek bent naar een rijschool in Amsterdam, is automaat rijschool zeker de beste keuze!!
:)


Added: August 21, 2023
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
"Zoeke, zoeke, zoeke!" Dit mantra dwaalt in mijn achterhoofd telkens als ik me in het verkeer begeef.
Turgut stelt je op je gemak, geeft praktische tips, leert je het onderscheid tussen belangrijk ("Als het maar veilig is";) en onbelangrijk ("Taxichauffeurs moeten de weg weten";) en lardeert zijn relaxte lesstijl met levenslessen en mediterrane wijsheden.
Twee uur door de stad rijden is best pittig, maar het voelde altijd ontspannen en relaxt.


Added: August 15, 2023
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Turgut, is een geweldige leraar! Hij neemt je altijd serieus,
heeft vertrouwen in je en is geduldig. Hij is professioneel maar ook gezellig en ik zal onze gesprekken in de auto gaan missen. Enorme aanraden, zeker als rijden voor jou niet natuurlijk aanvoelt, helpt Turgut je laten zien dat je het kan.


Added: July 30, 2023
Delete this entry Reply to entry View IP address
Powered by PHP Guestbook - brought to you by PHP Scripts
 
1 2 3 4 5 6 Next › Last »
Stop Guestbook SPAM